Strategisk Filantropi og Filantropa

Et stærkt og bæredygtigt samfund - globalt, eller lokalt - er en fordel for et firmas langsigtede udvikling. Gennem strategisk filantropi kan virksomheder investere i udviklingen af innovative ideer indenfor miljø, sundhed, kultur, menneskerettigheder, udvikling og meget mere. Ved at investere i projekter eller organisationer som spejler virksomheders værdier, deres mission samt deres kunder, er det muligt at opbygge en stabil og positiv firmabranding internt såvel som eksternt.

Virksomhedens strategiske filantropi leder også til nye kommunikationsmuligheder, og en følelse af stolthed, tillid og motivation hos medarbejdere. Ved at give organisationer eller projekter mulighed for konstant og kontinuerlig økonomisk støtte, bliver det lettere for dem at opnå deres mål. Når disse mål er nået kan de kommunikeres på en effektiv og positiv måde.

Virksomheders sociale ansvar øger i Nordeuropa, dette til trods for, at vi ikke har haft tradition for at arbejde langsigtet og strategisk på denne facon. Det bliver stadig mere vigtigt for virksomheder at blive opfattet som socialt ansvarlige partnere både nationalt og internationalt.

Filantropas kunder er virksomheder uden tidligere filantropiske porteføljer, og firmaer med sporadisk støtte til mange forskellige projekter. Andre kunder er internationale virksomheder, som ikke har haft succes med deres kommunikation omkring igangværende projekter og følgelig ikke får udbytte af samarbejdet.

Kontakt info@filantropa.com +46 (0) 709-36 03 56